Service

Vi prøver altid at finde en god løsning, der lever op til dine ønsker og behov. Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse med vores samarbejde.

​Service hos Kvalitetstømrerne

Udskiftning af vinduer, nyt tag eller køkken

​Hos Kvalitetstømrerne lægger vi vægt på at levere både den højest mulige service, og den højest mulige kvalitet. Vi servicerer vores kunder over hele Fyn, og derfor kan du, din virksomhed eller din boligforening også nyde godt af vores håndværk, om det er nyt køkken, udskiftning af vinduer eller måske et helt nyt tag, der skal til.

​Stærke kompetencer bag

​Kvalitetstømrerne ejes og ledes af Thomas og Martin, som begge er tømrermester og har haft virksomheden siden etableringen. Vi har den nyeste viden inden for tømrerfaget, og samtidig erfaringen til at skabe unikke løsninger, der passer præcis til de aktuelle ønsker og behov.

Fra to adresser

​Vi er dine tømrere i dit nærområde. Vi har nemlig adresse på Skovvej 3 i Nyborg, ligesom vi også betjener kunder fra vores adresse på Skellerup Byvej 23 i Ullerslev. Det vil sige, at vi ikke kun dækker Ullerslev og nyborg, men hele Fyn.

Vi står klar med service og kvalitetshåndværk

​Uanset om din opgave er velforberedt og tilrettelagt, eller om du oplever en pludselig skade, så står Kvalitets Tømrerne klar til at rykke ud. Vi kan reagere med kort varsel, og hurtigt sørge for en god løsning og kvalitetshåndværk godkendt af tømrermester.

​Kontakt Kvalitetstømrerne

​Ønsker du yderligere oplysninger om Kvalitetstømrerne, så kontakt os allerede i dag.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.