Gulvarbejde

Vi prøver altid at finde en god løsning, der lever op til dine ønsker og behov. Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse med vores samarbejde.

Kvalitetstømrerne tager sig også af gulvarbejde​

Hos Kvalitetstømrerne kan vi levere trægulv efter dine ønsker.

Alle træsorter

Vi sørger for levering af trægulvet, uanset hvilken træsort du ønsker eller har behov for. Men når du skal vælge trægulvet til dit hjem, din virksomhed, din boligforening eller andet, er det vigtigt at vælge rigtigt. Der er nemlig stor forskel på træsorterne, i forhold til holdbarhed, hvor robust det er, og hvor meget vedligeholdelse der er.

Vi hjælper dig på vej

Sammen med dig afklarer vi behovene i dit hjem, din virksomhed eller din boligforening, så du får det helt rigtige trægulv.

Trægulve giver et flot udtryk, uanset hvor det lægges henne. Brug derfor Kvalitetstømrerne, hvis du vil være sikker på at få et gulv, som holder til den daglige brug. Med vores ekspertise og rådgivning kan du være sikker på, at resultatet bliver et trægulv, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Kontakt os for yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om nyt trægulv, så kontakt Kvalitetstømrerne allerede i dag, og hør nærmere om dine muligheder.​

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.